Temakvällar

Temakvällar

Biet används som symbol och logga för 2BU AB; varför då kan man undra?!

Om man vill förstå Biets spirituella mening kan man hitta följande:

Biet vanligaste budskap har att göra med din produktion. Ibland gör vi förmycket ibland för litet. Biet vet verkligen hur man gör för att arbeta hårt men har också visdomen att stanna upp och ”lukta på blommorna”! Det finns en tid för njutning såväl som en tid för att lägga manken till och jobba på. Biet är här för att hjälpa till för att hitta balansen mellan de två!

Tekniskt sätt kan inte ett bi flyga, sett ur dess aerodynamiska konstruktion men det gör den ändå! Ur ett spirituellt synsätt innebär det att vi kan övervinna våra begränsningar och uppnå våra drömmar. Förmodligen känner inte biet eller humlan till sina tillkortakommanden utan flyger ändå, och om det kan göra det så kan du det med!

Inspirationskvällarna syftar just till detta. Att belysa olika områden i var persons liv där vi kan känna oss begränsade, att hitta dessa begränsningar och sedan övervinna dem. Inspirationskvällarna är en serie av teman som man kan välja att delta i om man känner sig nyfiken på ett helhetsperspektiv eller välja att gå på just de kvällar som har ett specifikt tema som tilltalar just då.

Snart är det dags!

Första serien av temakvällar kommer starta den 22 oktober. Kvällen ger en inblick och introduktion till verksamheten och utgångspunkten för de kommande kvällarna. Gemensamt för dessa är dualiteten i tillvaron vi ständigt befinner oss i.

Ambitionen är att inspirera till eftertanke, nya perspektiv och kanske till och med ett litet skratt eller två!

Temakvällarna är varannan tisdag kl 18:00-20:00 och har begränsat antal deltagare. Anmälan till dessa sker därför genom info@2bu.se och då får du mer information.

 

22/10 Jag eller JAG? Är vi mer än vi kan beskriva?

5/11  Att göra rätt och hamna fel!

19/11 Ingen tid eller all tid i världen?

3/12  ”jag klarar inte av dig snälla lämna mig aldrig!”

17/12 Inget ljus utan mörker?

 

Notera att program och innehåll kan förändras så håll utkik !

 

Telefon

0761-060500

Kontakta mig

Hör gärna av dig om du har några frågor, funderingar eller om du vill boka en tid. 

Kontakt