Om mig

Några ord om mig…

Jag är i grund och botten en person som hela livet har drivits av nyfikenhet och viljan att ”förstå”. Jag har sällan eller aldrig haft något egentligt mål med att lära mig mer och har därför också i perioder känt mig vilsen och rotlös.

På min resa genom livet har jag dock lärt mig att det är jag själv som skapar mitt liv, mina mål och min verklighet. Det är med mig själv det börjar och det är jag själv som sätter mina ramar eller begränsningar.

Alla människor besitter en oändlig resurs och kapacitet men de flesta av oss känner oss begränsade av livet självt med dess utmaningar och händelser som kommer på köpet.

Så hur gör man då? Ja, min väg har varit genom studier, genom att möta andra människor (både i arbete och privat) och genom att utmana mig själv och att göra en himla massa misstag!

Att arbeta som psykolog och psykoterapeut har varit och är fortfarande min bästa skola och i mitt arbete får jag även möjligheten att hjälpa andra att öppna upp för att finna sin egen väg och sin potential.

Jag har i flera år arbetat med personer med komplex problematik i svåra behandlingsmiljöer, människor som inte alltid velat göra eller ens trott på förändringsarbete i samtalsterapeutiska sammanhang. Även under dessa betingelser har det dock visat sig att individen har förmåga att övervinna kognitiva hinder och läka känslomässiga sår och att påbörja en resa mot en helt ny destination än de kanske trott var möjligt från början.

Telefon

0761-060500

Kontakta mig

Hör gärna av dig om du har några frågor, funderingar eller om du vill boka en tid. 

Kontakt